Masterclass Zangtechnieken

Houd jij ook zo van zingen en wil je graag een betere zangtechniek? Wil jij graag dat ene nummer zingen, maar zijn er net wat dingen waar je zou willen werken? Heb jij altijd al op een professionele manier willen werken aan je (musical)repertoire? Schrijf je dan nu in voor deze zangworkshop!

Wie ben ik?
Mijn naam is Janne Snellen en ik heb gestudeerd aan de Fonys Hogeschool voor de Kunsten, waar ik mijn Bachelor Muziektheater heb behaald. Na mijn bachelor heb ik verder gestudeerd en behaalde ik mijn Master of Musical Theatre aan the Royal Academy of Music in Londen. Sinds het behalen van mijn master speel ik in het ensemble van de UK Tour van Les Misérables. Naast het uitvoerende werk heb ik mij tijdens mijn bachelor én mijn master ook toegelegd op het lesgeven. Zo ben ik intussen al vier jaar werkzaam als zangdocent en ben ik bekend met de methodes van onder andere Estill Voice Training, Lichtenberg, Schmidt en Lax Vox.

Hoe gaat de masterclass in zijn werk?
Jij bereidt een of twee musicalstukken voor, waaraan je graag aan zou willen werken. Nadat je het stuk eerst eenmaal helemaal hebt doorgezongen, werken we aan de zangtechnische moeilijkheden door de methodes te gebruiken die bij jouw ontwikkeling passen!

Ik kijk er erg naar uit om met je te werken, dus hopelijk zien we elkaar snel!

Bekijk hier de andere masterclasses

Musical Actrice

Janne Snellen

Aanmelden informatie

Meld je hieronder aan om op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Informatie
Datum:   14 februari 2021 (o.v.b.)
Tijd:     n.t.b.
Prijs:    20 euro - 3 uur

Vanwege de situatie rondom COVID-19 kunnen we helaas nog geen definitieve data vaststellen. Vul onderstaande formulier in om als eerste op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Masterclass Zangtechnieken