Volgspot exclusief!

Masterclass Performance Magic

Ken je dat magische gevoel wanneer je op het podium staat en dat alles even lijkt stil te staan? Ik noem dat moment: PerformanceMagic. Dit magische gevoel is er natuurlijk niet altijd, want het is magisch. Toch zijn er oefeningen en manieren om bewust te worden van dit fenomeen en ik help je graag om het te integreren in jouw optreden. Of het nu tijdens een repetitie is of voor het eggie, het kan er altijd zijn.

Ben jij klaar om naar jouw manier van optreden te kijken door een andere lens? Stralen als de mooiste ster die er is door te verbinden met jouw eigen authentieke licht. Ik kijk er naar uit met je aan de slag te gaan en PerformanceMagic met je te ervaren.

Bekijk hier de andere masterclasses

Zangeres, Mindful Performance Coach

Tessa Berkelmans

Aanmelden informatie

Meld je hieronder aan om op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Datum:   14 december 2020 (o.v.b.)
Tijd:     n.t.b.
Prijs:    n.t.b.

Vanwege de situatie rondom COVID-19 kunnen we helaas nog geen definitieve data vaststellen. Vul onderstaande formulier in om als eerste op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Masterclass Performance Magic

Deze masterclass is exclusief voor leden van Stichting Volgspot.