Masterclass Liedinterpretatie

Hoe vertel je jouw verhaal in een lied?
Wie ben ik?
Hoe ga ik een lied in?
Hoe kom ik een lied uit?
Enkele vragen die je jezelf moet stellen bij het spel-technisch opbouwen van een lied. In deze masterclass liedinterpretatie gaan we samen aan de slag om het beste uit jouw (musical)repertoire te halen.

Hoe gaat deze masterclass in zijn werk?
In deze masterclass krijg je 1 op 1 coaching. Krijg je tips & tricks. Leer je van anderen door naar elkaar te kijken en mee te denken en halen we het beste uit jouw liedinterpretatie. Tevens behandelen we een stukje voorbereiding wat je kan gebruiken voor het instuderen van je volgende lied. Neem 1 of 2 stukken waaraan je graag wilt werken mee en zorg dat je een orkestband van je lied bij je hebt of van tevoren al instuurt naar Stichting Volgspot.
Neem een nummer mee wat je bijvoorbeeld zou doen bij een auditie of toelating.

Ik hoop je binnenkort te zien en samen lekker aan de slag te gaan!

Over Lesly
Mijn naam is Lesly van Eldijk. In 2017 ben ik afgestudeerd op Fontys Hogeschool voor de Kunsten met een Bachelor Muziektheater. Daarna heb ik besloten om nog een Master Muziektheater (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) te volgen om mij nog verder te verdiepen in mijn vakgebied. Ik heb al enkele mooie projecten mogen doen, waaronder _Mozart! - de Musical_ en was ik verbonden aan _City of Strangers_ als assistent-regisseur en productieleider. Daarnaast ben ik met regelmaat in de wondere wereld van de Efteling te vinden.

Bekijk hier de andere masterclasses

(Stem)Acteur-Zanger

Lesly van Eldijk

Aanmelden informatie

Meld je hieronder aan om op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Informatie
Datum:   17 januari 2021 (o.v.b.)
Tijd:     n.t.b.
Prijs:    20 euro - 2,5 uur

Vanwege de situatie rondom COVID-19 kunnen we helaas nog geen definitieve data vaststellen. Vul onderstaande formulier in om als eerste op de hoogte gehouden te worden over deze masterclass.

Masterclass Liedinterpretatie