Direct naar:

Theaterdans

Speciaal voor de musical “Fame!” richtte stichting Volgspot begin 2022 een dansklas op. Dit is zo’n groot succes dat Volgspot vanaf september 2022 meerdere theaterdansklassen wil laten starten. Omdat we alleen kunnen starten met de dansklassen als er voldoende aanmeldingen zijn, is het voor ons fijn als geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden. Hopelijk kunnen we dan eind augustus meer duidelijkheid geven over tijden en groepen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kinderen die dat leuk vinden, zowel kunnen dansen als zingen. De lessen zullen op maandag worden gehouden, maar dus niet op hetzelfde tijdstip als de zangklassen voor die leeftijdsgroep.

Kinderen en volwassenen kunnen zich inschrijven via onze website. Zodra we meer informatie hebben zullen we iedereen benaderen met hoe het plan eruit komt te zien. De kinderen die nu in de dansklas van Fame zitten, zullen tot en met de voorstelling in oktober hiermee doorgaan. Daarom wordt er nu geen extra klas opgestart voor de kinderen in leeftijd van Fame (12-15 jaar). Voor deze leeftijdsgroep zal pas na de uitvoeringen een nieuwe dansklas starten.

Meld je aan!

Wanneer: Maandag (Tijden volgen zodra bekend)
Waar: Kunst en Co
Leeftijd: Alle leeftijden
Prijs: €140,- per half jaar
Aanmelden: info@stichtingvolgspot.nl

Noortje van de Wetering

Noortje van de Wetering, Choreografe / dansdocent

Een bijzondere kwaliteit van Noortje (1995) is dat ze dansende mensen kan laten stralen van binnenuit. Daarom vinden wij dat ze zo goed bij Volgspot past!

Noortje behaalde haar diploma Bachelor docent bij DANS ARTEZ Hoge school voor de kunsten te Arnhem, alwaar zij opgeleid is tot allround danser, docent en choreograaf. Daarna volgde zij haar Master Kunsteducatie aan Fontys hogeschool voor de kunsten te Tilburg. Ze werkt onder andere op de Utrechtse dansacademie en heeft gewerkt bij de Telekids musical school/RTL talent acadamy.

Alle leerlingen die les van haar krijgen bij Volgspot zullen zich gezien voelen en liefdevol begeleid worden tot prachtige dansers in dansstijlen van deze tijd en leren vanuit de nieuwste danstechnieken.

Meld je nu aan via info@stichtingvolgspot.nl!

Meld je aan!