Direct naar:

Danstheater / FAME!

Speciaal voor de musical “Fame!” richt stichting Volgspot een dansklas op. Deze start aan het begin van het eerste halfjaar van 2022 en duurt tot aan de voorstellingen in de zomer. De dansklas zal zich voorbereiden op een grote bijdrage aan deze musical, uitgevoerd door de zangschool leerlingen van Stichting Volgspot.

Wanneer: Maandag 17:15 - 18:15
Waar: kunst en Co
Leeftijd: Groep 7, Groep 8, brugklas, tweede en derde klas middelbare school
Uitvoeringen: 15 en 16 oktober, theater Markant
Prijs: €150,-
Aanmelden: info@stichtingvolgspot.nl

Noortje van de Wetering

Noortje van de Wetering, Choreografe / dansdocent

Een bijzondere kwaliteit van Noortje (1995) is dat ze dansende mensen kan laten stralen van binnenuit. Daarom vinden wij dat ze zo goed bij Volgspot past!

Noortje behaalde haar diploma Bachelor docent bij DANS ARTEZ Hoge school voor de kunsten te Arnhem, alwaar zij opgeleid is tot allround danser, docent en choreograaf. Daarna volgde zij haar Master Kunsteducatie aan Fontys hogeschool voor de kunsten te Tilburg. Ze werkt onder andere op de Utrechtse dansacademie en heeft gewerkt bij de Telekids musical school/RTL talent acadamy.

Alle leerlingen die les van haar krijgen Bij Volgspot zullen zich gezien voelen en liefdevol begeleid worden tot prachtige dansers in dansstijlen van deze tijd en leren vanuit de nieuwste danstechnieken.

Meld je nu aan via info@stichtingvolgspot.nl!

Meld je aan!